Content Marketing, Downloads

Gratis white paper over contentstrategie: ‘make content work’

Contentstrategie is een modewoord. Over twee of drie jaar heeft niemand het er meer over. Ach, dat zou best kunnen. Maar contentstrategie is een antwoord op iets wat zeker niet zal verdwijnen: de digitalisering van communicatie en marketing. Die vraagt om een andere benadering: vanuit content en niet vanuit kanalen.

Dit e-boekje gaat dieper in op het belang van contentstrategie, op draagvlak voor contentstrategie en op de toegevoegde waarde van content en contentmarketing. Het is een inleiding in dit boeiende vak, maar geeft ook tips en tricks om vandaag al mee aan de slag te gaan. Is het een uitdaging om content succesvol in te zetten voor je organisatie en (toekomstige) klanten? Ik wens je daarbij veel plezier. 
Ad

Met gepaste trots presenteren wij het e-book ‘Contentstrategie – make content work’. In dit boek vertelt Jeroen Blokhuis je over het belang van contentstrategie, het creëren van draagvlak voor contentstrategie en over de toegevoegde waarde van content en contentmarketing. Het geeft je een inleiding in dit boeiende vak, maar ook tips en tricks om vandaag al mee aan de slag te gaan. Met bijdragen van Anna Borsboom en Etienne Donicie.

Download nu gratis

We bieden je helemaal gratis een digitale versie van dit mooie boekje aan. We vragen je alleen even je naam en e-mailadres achter te laten. We zullen deze gegevens niet gebruiken om je te spammen. We wensen je veel leesplezier en profijt van ‘Contentstrategie – make content work’!

Download het het white paper content strategie.

About the author / 

Redactie Management Career
Redactie Management Career

Management Career (MMC) is het online platform voor management executives & business leaders in Nederland met up-to-date informatie over finance & accounting, strategische management, hrm, bedrijfskunde, management & leadership en ICT & CRM. U vindt op dit platform belangrijke trends en ontwikkelingen binnen de genoemde vakgebieden, relevante carriers-informatie, actuele kennis en inzichten en agenda-informatie over events, bijeenkomsten en opleidingen.

Management Career Nieuwsupdate

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *