Academy

Management Career Academy verzorgt met enige regelmaat trainingen, cursussen, webinars en workshops op het gebied van management & leadership. In 3 dagen wordt u bijgespijkerd over de laatste inzichten, kennis en kunde op het gebied van HRM, bedrijfskunde, strategie, ICT & CRM, Finance & Accounting, Leadership, etc. Alle cursussen worden aangeboden op basis van open inschrijving en op incompany-basis.


agricultureTrainingen: Management Career Academy biedt een aantal toptrainingen aan op het gebied van management & leadership op verschillende vakgebieden. In 1 dag (2 colleges) wordt u bijgespijkerd over de laatste inzichten, kennis en kunde op het gebied van HRM, bedrijfskunde, strategie, ICT & CRM, Finance & Accounting, Leadership. Een opsomming van de opleidingen, vindt u hier. Lees meer.


Utrecht-3Cursussen: Management Career Academy biedt een aantal cursussen aan op het gebied van management & leadership op verschillende vakgebieden. In 3 dagen (5 colleges) wordt u bijgespijkerd over de laatste inzichten, kennis en kunde op het gebied van HRM, bedrijfskunde, strategie, ICT & CRM, Finance & Accounting, Leadership.. Een opsomming van de opleidingen, vindt u hier. Lees meer.


Online_Presence_1Webinars: Management Career Academy organiseert regelmatig een aantal praktische webinars waarin u in ongeveer 60 minuten wordt bijgeschoold over de functionaliteit, implementatie en werking van bepaalde programma’s en tools op het gebied van HRM, bedrijfskunde, strategie, ICT & CRM, Finance & Accounting, Leadership.. Een opsomming van de webinars, vindt u hier. Lees meer.


Heeft u interesse om een van bovenstaande trainingen/ cursussen als incompany bij u op kantoor te organiseren? Neem dan direct contact op met Management Career Academy. Dit kan via email: [email protected] of telefoon: 030-2270497. U krijgt van ons vrijblijvend een op maat gemaakte offerte, binnen 24 uur in uw mailbox.


 

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.