Incompany deals

Wanneer u met meerdere mensen een cursus of opleiding wilt volgen, is het vaak interessanter om de cursus incompany te volgen in plaats van individueel in te schrijven op een open opleiding. Zo is een incompany cursus afgestemd op uw specifieke leerbehoefte en scheelt het doorgaans enorm in de kosten. Door gebruik te maken van ´incompany deals´ van MMC vindt u in een oogopslag de beste incompany deals voor de beste prijs. 


Drie incompany offertes voor de beste prijs.

Wanneer u ons een verzoek doet toekomen voor een incompany, ontvangt u de drie offertes in uw mailbox met de beste prijsgarantie. Wij selecteren op basis van uw wensen de drie best passende opleiders. De offertes kunt u vervolgens binnen 24 uur in uw mailbox verwachten. U bepaalt vervolgens met wie u in contact treedt. Alles uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend. Mocht u naderhand nog vragen hebben, dan kunt u die te allen tijde stellen aan onze klantenservice.


Meer dan 150 van deze bedrijven gingen u reeds voor

Om een impressie te krijgen van bedrijven die u recent voor zijn gegaan, is onderstaand overzicht opgenomen. U ziet dat het in essentie niet uitmaakt of u een groot of klein bedrijf bent. U bent net als de rest ook gewoon op zoek naar de beste incompany deal en die vindt u gegarandeerd via ManagementCareer.


logosTERUG NAAR HOMEPAGE MMC LAST MINUTES


Heeft u interesse om een cursus incompany te boeken? Vul dan onderstaand invoerveld in, bespreek uw wensen met onze adviseurs en ontvang direct de drie beste offertes kosteloos in uw inbox. U kunt ook mailen naar [email protected]


Bel mij terug


Terug naar homepage MMC Last Minutes


MMC-mailing

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.