Contact

Wilt u contact met de MMC-redactie inzake een cursus of opleiding, om uw vacature onder de aandacht brengen of om een andere reden: neem dan direct contact met ons op. Mail ons op [email protected] of bel ons: op 030-2270497.

Recruitment

Als specialist op het terrein van management & leadership, met een continu groeiend netwerk van professionals, kunnen wij snel en adequaat op iedere vraag inspelen en op elk niveau voorzien. We denken graag met u mee en kunnen voor u de juiste professional vinden voor versterking van uw team of ondersteuning van uw project. Mail ons op [email protected]; Bel ons: op 030-2270497.

Abonneren: 

U kunt zich aansluiten bij de content community via een van de volgende social media channels. MMC Blog: online kennisplatform met de laatste trends, ontwikkelingen en insights. MMC Twitter: updates van recente artikelen en posts over management & leadership. MMC Facebook: posts en het laatste nieuws over management & leadership. MMC Nieuwsbrief: wekelijkse nieuwsbrief met informatie over management & leadership. MMC LinkedIn: Discussies en meningen overmanagement & leadership op LinkedIn. MMC You Tube: Online videokanaal over management & leadership

Redactie/ Adverteren: 

Wilt u graag voor ons bloggen? of heeft u  een andere vraag of opmerking voor de redactie? Wilt u adverteren of een online campagne doen op Management Career? Contact ons via onderstaande opties. Mail ons op [email protected]; Bel ons: op 030-2270497.


MMC-mailing

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.