Recruitment

De juiste mensen op de juiste plek in uw bedrijf zien te krijgen is voor elke ondernemer/ manager een uitdaging. Maar het vormt wel een van de sleutels voor continuïteit en groei van uw bedrijf. MMC Recruitment helpt grote en kleine bedrijven bij de werving en selectie van personeel. Met ons uitgebreide pakket aan recruitment diensten, bepaalt u zelf welke onderdelen u zelf doet of uitbesteedt. Vanzelfsprekend kunt u ook het hele werving & selectieproces bij ons neerleggen. 

Over ons

Management Career is een netwerkorganisatie van management professionals & business leaders. Wij opereren vanuit een passie voor het managementvak en haar disciplines (finance, hrm, ict, crm, bedrijfskunde, strategie, etc). Wilt u uw vacature effectief onder de aandacht brengen van de management community en/of wilt u gebruikmaken van onze vakkundige recruiters om uw vacature vervuld te krijgen, neem dan direct contact met ons op: 030-2270497.

Recruitment

Als specialist op het terrein van management & leadership, met een continu groeiend netwerk van professionals, kunnen wij snel en adequaat op iedere vraag inspelen en op elk niveau voorzien. We denken graag met u mee en kunnen voor u de juiste professional vinden voor versterking van uw team of ondersteuning van uw project.

Vacaturemarketing

Wij verzorgen uw online vacature plaatsingen. Daarbij profiteert u van onze jarenlange ervaring en actuele kennis op het gebied van management en leadership. Of u nu een hrm managers, een controller, een marketeer of een business manager zoekt. Wij vinden deze voor u.

Contact

Wilt u uw vacature effectief onder de aandacht brengen van de management community en/of wilt u gebruikmaken van onze vakkundige recruiters om uw vacature vervuld te krijgen, neem dan direct contact met ons op.

MMC-mailing

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.