MMC werkt samen met verschillende partners: mediaparters, contentpartners, sponsors en kennispartners, etcetera. Hieronder een opsomming.


Inbound Media is een netwerkbureau op het gebied van contentmarketing en online lead generatie. Wij helpen onze klanten bij de realisatie van hun marketingdoelstellingen door inboundconcepten te creëren die daadwerkelijk effect sorteren. Denk hierbij aan de organisatie van webinars, inrichting van social media tot aan de bouw van contentplatformen volledig geïntegreerd met de (online) marketingstrategie. Lees meer.


Marketingportaal is een gratis kennisbank met een schat aan informatie over marketing en communicatie. Geschreven door een groot aantal auteurs uit verschillende branches. Van praktische tips over het schrijven van een persbericht tot professionele adviezen over een productstrategie. Wat u ook wilt gaan doen op het gebied van marketing, communicatie, PR of reclame, bezoek eerst Marketingportaal. Lees meer.


ZBC Kennisbank Op deze site wordt u geïnformeerd over kennis en ervaring van ZBC en partners. Kennis op zich vinden wij niet onderscheidend. Wij beschouwen kennis als een niet schaarse grondstof, waarvan je moet weten wanneer je wat nodig hebt in welke vorm. Daarvoor hebben wij geen prachtige theoretische (en meestal tijdrovende) methoden en modellen nodig. Wij kiezen altijd voor een pragmatische aanpak. Wij pretenderen niet dat we objectief zijn. Maar in onze praktijk hebben de aangereikte oplossingen goed gewerkt en wij kwalificeren ze als onze ‘best practices’. Lees meer.


BERNAS&CO Wij zijn een communicatiebureau in Nijmegen. Wij geven communicatie betekenis. Betekenis in de vorm van inhoud én resultaat. Zodat communicatie mensen raakt en daadwerkelijk bijdraagt aan uw naamsbekendheid, uw merkwaarde en uw bedrijfsdoelstelling. Wij willen voor u van betekenis zijn. Op een originele manier, met actuele kennis en vanuit een strategische visie. Zo brengen we met veel vakliefde en energie content en rendement samen. Lees meer.


Marketingmed Op Marketingmed.nl informeren wij door middel van kennisartikelen en blogberichten dagelijks over het laatste nieuws, de laatste trends en gebeurtenissen rond social media, Online marketing, SEO en WordPress. Marketingmed werkt met gastauteurs van diverse aanhangende bedrijven en/of samenwerkende blogwebsites. Zodoende publiceren wij DAGELIJKS! de beste content online om alle online ondernemers de juiste informatie te bieden die ze nodig hebben om te groeien op het internet. Lees meer.

 

MMC-mailing

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.