Cursus Financieel Management (2 dagen)

Intro

Manage jouw bedrijfsfinanciën

Een winst-en-verliesrekening interpreteren gaat je goed af, maar het analyseren, controleren en verbeteren van je bedrijfsresultaten is een andere zaak. Met deze cursus willen we jou de kennis bieden om je ondernemingsresultaten te verbeteren. Dit doen we op een structurele en systematische manier. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wat leer je?

Je krijgt inzicht in de werking van jouw organisatie en de weerslag daarvan op je jaarcijfers. Je leert hoe je de jaarcijfers kunt gebruiken om jouw organisatie te verbeteren. Je optimaliseert je ondernemingsresultaten door het gebruik van financiële instrumenten.

Programma

Mis je essentiële basiskennis, dan kun je eerst onze cursus ‘Financiële basiskennis’ volgen. De cursus Financieel management behandelt de onderstaande onderwerpen: • Bedrijfsfinanciën als resultaatgebied;
• Waardebepaling onderneming;
• Analyse financiële positie;
• Exploitatie-analyse;
• Break-even analyse;
• Rentabiliteitsratio’s;
• Investeringsscenario’s;
• Begroten en budgetteren.

Voor wie

De cursus is bestemd voor ondernemers, directeuren of managers in het midden- en kleinbedrijf of voor medewerkers die met financieel management te maken hebben.

Maatwerk

Wij verzorgen de cursus Financieel management desgewenst ook voor groepen. Deze wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats die jij kiest. Wij passen de cursus aan je wensen aan. Denk bij groepscursussen niet alleen aan medewerkers uit één organisatie, maar bijvoorbeeld ook aan groepen ondernemers.

Opleider

Wij zijn MKB Cursus & Training, een zelfstandig en onafhankelijk cursus- en trainingsbureau voor de ondernemers onder ons. Onze aanpak kenmerkt zich door een aantal belangrijke woorden: no-nonsense, praktisch, hands-on en theoretisch to the point. Wij houden niet zo van ellenlange sessies en stapels papier. Ons credo: Wat je vandaag leert, pas je morgen toe.

Investering

De cursus bestaat uit twee lange dagen. Als lid van MKB-Nederland betaal je € 549,-; ben je geen lid, dan € 599,-. Het cursusboek kost € 35,-. Voor de accommodatie, koffie, thee en lunch betaal je € 39,50. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Inschrijven & Aanmelden

Formulier voor het inschrijven op webinars, sessies en cursussen aangeboden door Managementcareer.nl
1 Persoonsgegevens
2 Factuurgegevens
  • Persoonsgegevens

Management Career Nieuwsupdate

Zoek uw cursus of opleiding

Filter cursussen

Ad

Zoek uw cursus of opleiding

Filter cursussen

Ad

Zoek uw cursus of opleiding

Filter cursussen