Cursus Storytelling (3 dagen)

Wilt u dat uw visie vanaf het eerste moment staat in de organisatie? Wilt u uw boodschap helder en overtuigend kunnen brengen? Wilt u dat anderen uw boodschap met hetzelfde gemak en enthousiasme kunnen herhalen en doorvertellen? Dan is deze training uitstekend geschikt voor u. Mensen vertellen elkaar sinds jaar en dag verhalen om ideeën en visies over te brengen. Deze verhalen zijn al aanwezig in uw organisatie. Het is uw taak deze te vinden, goed te verwoorden en vervolgens aantrekkelijk te vertellen zodat ze uw boodschap ondersteunen. In deze waardevolle training leert u hoe u de juiste verhalen in uw organisatie kunt vinden, vertellen en verspreiden.

Wat leer je bij de cursus Storytelling?

Tijdens deze dagen maak je kennis met de basis van Storytelling: wat is het precies en wat kun je ermee? Je leert welke elementen een goed verhaal bevat en welke verteltechnieken er zijn. Hoe je thema’s kunt koppelen aan een persoonlijk verhaal, waardoor het verhaal zakelijk inzetbaar wordt. Je krijgt handvatten waarmee je jouw verhaal meer kleur, geur en smaak geeft. Je leert door zelf te doen en daarop feedback te krijgen. Je leert door naar anderen te kijken. Zo maak je kennis met jouw persoonlijke vertelkracht en de reikwijdte van het veelzijdige instrument storytelling.

Wat is het resultaat van de cursus?

De cursus Storytelling geeft de basisgereedschappen en het zelfvertrouwen waarmee de deelnemer een authentiek (organisatie)verhaal kan vormgeven en vertellen. Deze dynamische en energieke training bestaat uit een gevarieerd aanbod van werkvormen en technieken, zo wordt er gebruik gemaakt van het unieke door buro ROOD ontwikkelde Storyspel©. Je ontdekt waar spanning zich vastzet in je lijf en wanneer je juist in je kracht staat. Verder gaan we aan de slag met het verdiepen van het geleerde, proeven we aan archetypes en houden we ons bezig met betekenisgeving van de verhalen. Hoe kom je op verhaal? Waarom vertel jij de verhalen die je vertelt, en hoe raak je daarmee oprecht een gevoelige snaar bij je luisteraar? We sluiten de cursus af met het houden van pitches.

Wanneer vind de cursus plaats?

De trainingen zijn van 10.00 tot 17.00 en inclusief een overheerlijke lunch en een handige, samenvattende infographic. Wanneer je de driedaagse opleiding doet, krijg je ons mooie en praktische Storyspel© cadeau. We werken altijd in kleine groepen zodat iedereen maximale aandacht kan verwachten.

14-09 & 19-10 & 16-11-2018 0pleiding Storytelling
14-12-2018 & 18-01 & 15-01-2019 0pleiding Storytelling

Waar vind de cursus plaats?

Buro ROOD
Westeinde 175 Q & F
2512 GX Den Haag

Voor wie is de cursus Storytelling?

De cursus Storytelling is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van marketing en communicatie. De opleiding is een executive training wat betekent dat een bepaald werk- en denkniveau gewenst is. Doorgaans hebben onze deelnemers een marketingachtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. In principe staat het iedereen vrij om deel te nemen, onze ervaring is echter dat het optimale leerresultaat ligt bij een ruimere werkervaring.

Opleider: Buro Rood

Buro ROOD is gespecialiseerd in het ‘hoe’ rondom (business) Storytelling.  Ons doel is om onze klanten vanuit eigen kracht, ervaring en expertise: toepasbare verhalen te laten vinden die precies raak zijn. ROOD coacht je om deze verhalen pakkend, met jeu en oprecht te vertellen, zodat de luisteraars van binnenuit worden geactiveerd.   Of dat nu één op één is, of voor een miljoenenpubliek. Tijdens de trainingen en coachings van ROOD ervaar je waarom verhalen werken en hoe ze inzetbaar zijn bij interne en externe reputatieverbetering.  Naast trainingen in groepsverband coachen we ook één-op-één leiders in de talrijke mogelijkheden van Storytelling.

Wat kost de cursus Storytelling?

Wist je dat we het erg belangrijk vinden dat onze activiteiten voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk zijn? Voor deelname aan de driedaagse cursus Storytelling betaalt u € 1500,- (ex. btw).

Inschrijven & Aanmelden

Formulier voor het inschrijven op webinars, sessies en cursussen aangeboden door Managementcareer.nl
1 Persoonsgegevens
2 Factuurgegevens
  • Persoonsgegevens

Management Career Nieuwsupdate

Zoek uw cursus of opleiding

Filter cursussen

Ad

Zoek uw cursus of opleiding

Filter cursussen

Ad

Zoek uw cursus of opleiding

Filter cursussen