Algemeen, Bedrijfskunde, Business Development, Business Innovation, Downloads

Download E-Book: Innoveren om te accelereren!

Innoveren is van alle tijden. Met de sterk toenemende digitalisering neemt de noodzaak hiervoor alleen maar toe. Voor traditionele organisaties geldt dat zij nog meer dan voorheen in moeten zetten op innovatie. Dit geldt specifiek voor het productontwikkelingsproces.

Een innovatieve manier van werken op basis van  de principes van Agile, Lean Manufacturing, Scrum en The Lean Startup is noodzakelijk. Idealiter is een dergelijke manier van werken al onderdeel van de organisatiecultuur. Zolang dat nog niet zo is kunnen er productontwikkeling-trajecten gestart worden waarbij de principes direct en intensief worden toegepast. Dit leidt tot een innovatieve manier van business ontwikkeling. In dit gratis e-book beschrijf ik hoe je in 5 stappen een project op een innovatieve manier kan oppakken.

Download hier het volledige e-book

About the author / 

Redactie Management Career
Redactie Management Career

Management Career (MMC) is het online platform voor management executives & business leaders in Nederland met up-to-date informatie over finance & accounting, strategische management, hrm, bedrijfskunde, management & leadership en ICT & CRM. U vindt op dit platform belangrijke trends en ontwikkelingen binnen de genoemde vakgebieden, relevante carriers-informatie, actuele kennis en inzichten en agenda-informatie over events, bijeenkomsten en opleidingen.

Management Career Nieuwsupdate

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.