Algemeen, Bedrijfskunde, Business Development, Business Innovation, Downloads

Download E-Book: Proactief sturen van gedrag bij verandertrajecten

Als we vaststellen dat gedrag van betrokkenen een belangrijke factor is voor het al dan niet slagen van organisatieveranderingen, waarom is dat dan nog steeds onderbelicht in de programma’s die we daarvoor opzetten?

Verandertrajecten zoals programma’s en projecten die veranderingen beogen in de relaties tussen mensen en de manier waarop zij samenwerken, vereisen een integrale en proactieve besturing van de factor gedrag. In dit e-book beschrijf ik vijf stappen voor het implementeren van een adequate gedragsbesturing in verandertrajecten.  Marcel Kuiper, Utrecht,

Download hieronder het volledige e-book

 

About the author / 

Redactie Management Career
Redactie Management Career

Management Career (MMC) is het online platform voor management executives & business leaders in Nederland met up-to-date informatie over finance & accounting, strategische management, hrm, bedrijfskunde, management & leadership en ICT & CRM. U vindt op dit platform belangrijke trends en ontwikkelingen binnen de genoemde vakgebieden, relevante carriers-informatie, actuele kennis en inzichten en agenda-informatie over events, bijeenkomsten en opleidingen.

Management Career Nieuwsupdate

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.