Algemeen, Bedrijfskunde, Business Development, Business Innovation, Downloads

Gratis E-Book: Hoe traditionele organisaties hun productontwikkelingsproces kunnen innoveren !

gedragsveranderingen

De noodzaak om te innoveren, zowel producten als diensten, als het productontwikkelingsproces zelf, is hoog. Productontwikkeling is een essentieel proces voor het voortbestaan van traditionele organisaties. De time-to-market en moet sneller. Maar nog belangrijker is dat er een product en of dienst wordt ontwikkelt waar daadwerkelijk een markt voor is; iets wat een probleem van een klant oplost. De tijden zijn voorbij om lange ontwikkeltrajecten in te gaan en het product te lanceren om er vervolgens achter te komen dat het niet de verwachte beloften inlost. Het is pure waarde vernietiging.

De afgelopen jaren heb ik bij verschillende organisaties, met name in de financiële dienstverlening, nieuwe producten en diensten verbeterd en geïntroduceerd. Hierbij heb ik gewerkt met diverse methoden & technieken zoals agile, scrum, lean startup en diverse andere tools. Naast de focus op de introductie van het nieuwe product en of dienst zelf, heb ik altijd oog gehad voor het continue innoveren van het ontwikkelproces zelf. De laatste twee jaar is door de Lean Startup methodiek dit meer vanuit de invalshoek van startups bekeken. Een extra nieuwe dimensie. “Think & act like a startup” is steeds meer een mantra geworden.

Download hieronder het volledige e-book

About the author / 

Redactie Management Career
Redactie Management Career

Management Career (MMC) is het online platform voor management executives & business leaders in Nederland met up-to-date informatie over finance & accounting, strategische management, hrm, bedrijfskunde, management & leadership en ICT & CRM. U vindt op dit platform belangrijke trends en ontwikkelingen binnen de genoemde vakgebieden, relevante carriers-informatie, actuele kennis en inzichten en agenda-informatie over events, bijeenkomsten en opleidingen.

Management Career Nieuwsupdate

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.