Algemeen, Incompany, Opleidingskunde

Gratis webinar ‘E-learning voor bedrijven’ (Direct te bekijken)

Gratis online themasessie ‘E-learning voor bedrijven’

Opleiden via e-learning leidt in de eerste plaats tot een reductie van opleidingskosten. Daarnaast biedt e-learning de mogelijkheid dat leren een vast onderdeel wordt van het takenpakket van de medewerker. Waar traditioneel opleiden zich vaak richt op enkele contactmomenten per jaar, kan e-learning frequenter worden aangeboden door bijvoorbeeld gebruik te maken van groepsdiscussies, polls, quizzen, etc. Deze kleine leerobjecten kenmerken zich door een korte ontwikkeltijd en renderen sneller. Door medewerkers meer opleidingen aan te bieden kunnen zij zich sneller bekwamen en kan de continuïteit en kwaliteit binnen de organisatie stijgen.

Tijdens de online themasessie ”E-learning voor bedrijven’ komt aan bod:

– Wat is e-learning precies en waarom is het belangrijk?
– Trends en ontwikkelingen op het gebied van e-learning en digitale leertechnieken
– Verschillende vormen en didactiek van e-learning.
– Voor- en nadelen van online learning voor werkgevers en werknemers
– Resultaten van de ‘opbrengsten’ van e-learning (ROI)
– Hoe kan uw bedrijf e-learning inzetten en wat komt er allemaal bij kijken?

Direct aanmelden voor dit webinar 

Inhoud

Tijdens deze themasessie leert u welke trends en ontwikkelingen er op het gebied van e-learning en digitaal leren gaande zijn en hoe steeds meer bedrijven hiermee omgaan. U krijgt inzicht in het belang van e-learning; welke voor- en nadelen ermee gemoeid zijn. Verder wordt er onderzoeksdata met u gedeeld over leereffect en bereikte resultaten. Er wordt nader ingezoomd op de ‘Return on Investment’ van online leren en digitaal opleiden. Er wordt besproken welke vormen van online leren er gebruikt kunnen worden (didactiek), welke methoden en technieken er aangewend kunnen worden en uiteraard hoe u e-learning in kunt zetten voor uw bedrijf.

Resultaat

Na afloop van de themasessie heeft u nader inzicht in de volgende onderwerpen: Belangrijke trends en ontwikkelingen binnen e-learning en digitaal leren. Welke voor- en nadelen zijn er zoal te benoemen, welke didactische vormen zijn toe te passen? Welke resultaten zijn er reeds geboekt in de markt? Wat heeft dit opgeleverd (in termen van leerreffect en ‘Return on Investment’)? En hoe kan ik e-learning voor mijn eigen bedrijf inzetten?

Direct aanmelden Lees meer over de themasessie ‘E-learning voor bedrijven’

About the author / 

Redactie Management Career
Redactie Management Career

Management Career (MMC) is het online platform voor management executives & business leaders in Nederland met up-to-date informatie over finance & accounting, strategische management, hrm, bedrijfskunde, management & leadership en ICT & CRM. U vindt op dit platform belangrijke trends en ontwikkelingen binnen de genoemde vakgebieden, relevante carriers-informatie, actuele kennis en inzichten en agenda-informatie over events, bijeenkomsten en opleidingen.

Management Career Nieuwsupdate

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.