Algemeen, HRM, Incompany, Opleidingskunde

Incompany- en coachingtrajecten Human Resources Management

Off

Wilt u persoonlijk (of op afdelingsniveau) aan de slag met hrm-onderwerpen zoals hr strategie, time management, hr analytics of leadership? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Utrecht Business School een tweetal diensten ontwikkeld voor deze specifieke leerbehoefte: incompany programma’s en coachingstrajecten. Een incompany traject op dit deelgebied is al te boeken vanaf 6 personen en kan ofwel op basis van een bestaande opleiding ingezet worden ofwel op maat gemaakt. Coachingstrajecten zijn persoonlijker van aard en bedoeld voor individuen of kleine groepjes van maximaal 3 personen. Tijdens een coachingstraject wordt u begeleid tijdens een verander- of implementatietraject.

Incompany opleiding

Wilt u een maatwerkopleiding op het gebied van human resources management bij u op kantoor? Dat kan. Utrecht Business School biedt een groot aantal van de open opleidingen ook als incompany opleiding aan. Mocht u variaties hierop willen aanbrengen dan kan dat uiteraard. U vindt hier een artikel over een recente incompany bij een van onze klanten. Aanvullende referenties en klantcases van incompany programma’s zijn op aanvraag beschikbaar. Voor meer informatie: bel 030-2270497, mail: [email protected] of download gratis de bijbehorende brochure. 

Uitgebreidere informatie over HRM-gerelateerde incompanytrajecten, vindt u hier.

Business Coaching

Wilt u liever persoonlijk (of met een klein groepje) begeleid /gecoacht worden tijdens een HR-verandertraject of implementatieproject’? Dat kan. Het begeleidingsproces zit hem met name op het kundig en inhoudelijk schrijven van een plan van aanpak en ondersteuning bij de uitvoering. Een coachingstraject kan op maat samengesteld worden op basis van uw behoefte, variërend van een maandelijks ‘spreekuur’ tot een intensieve wekelijkse begeleiding. Coachingstrajecten worden doorgaans als erg waardevol ervaren door onze studenten. Wilt u eens sparren met onze business coaches over uw vraagstuk? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende ‘sparsessie’ aan met een van de coaches.

Uitgebreidere informatie over HRM-gerelateerde coachingstrajecten, vindt u hier.

 

About the author / 

Redactie Management Career
Redactie Management Career

Management Career (MMC) is het online platform voor management executives & business leaders in Nederland met up-to-date informatie over finance & accounting, strategische management, hrm, bedrijfskunde, management & leadership en ICT & CRM. U vindt op dit platform belangrijke trends en ontwikkelingen binnen de genoemde vakgebieden, relevante carriers-informatie, actuele kennis en inzichten en agenda-informatie over events, bijeenkomsten en opleidingen.

Management Career Nieuwsupdate