Algemeen, Content Marketing, Incompany, Strategisch Management

Klantcase: Incompany training ‘Content Marketing & Content Strategie’

Off

Avnet Technology Solutions is een wereldwijde value-added distributeur van computerproducten, -software en -diensten met vestigingen in meer dan 34 landen. Als mondiale verkoop- en marketingorganisatie heeft Avnet Technology Solutions verkoopafdelingen die gericht zijn op specifieke marktsegmenten en een strategie die zich focust op de behoeften van klanten en leveranciers.

Voor Avnet heeft Utrecht Business School afgelopen april, vanuit haar samenwerking met ContentXperience, een speciale in-company 2-daagse georganiseerd waarin Contentstrategie en Contentmarketing centraal stonden. Dr. Suzanne de Bakker en Paul Hassels Monning verzorgden het programma namens UBS. Hoofdvraag van het programma was: Hoe kan Avnet door middel van contentmarketing succesvol(ler) worden. Andere deelvragen waren: Hoe krijgen we de organisatie mee en hoe gaan we het gedachtegoed concreet inbedden in de organisatie en ermee werken. Naast vele theoretische inzichten (oa aan de hand van het content marketing framework-model), praktijkvoorbeelden en diverse cases, werd de tweedaagse afgesloten met een actieplan voor de nabije toekomst. Het programma bracht de deelnemers, werkzaam in zowel de Marketing als Sales functie van Avnet, inspiratie om direct het gedachtegoed, belang en tooling te adopteren en er direct mee aan de slag te gaan. Wilt u meer informatie over de gebruikte modellen en cases? Contact Utrecht Business School.

Wilt u ook een maatwerkopleiding op bijvoorbeeld het gebied van strategisch management bij u op kantoor? Dat kan. Utrecht Business School biedt een groot aantal van de open opleidingen ook als incompany opleiding aan. Mocht u variaties hierop willen aanbrengen dan kan dat uiteraard. Wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met onze incompany-adviseur. U krijgt hierna een offerte, in de vorm van een conceptprogramma inclusief kostenprognose, binnen 24 uur in uw mailbox. Bel: 030-2270497 of mail: [email protected] 

Klik hier voor meer informatie over onze incompany programma’s

About the author / 

Redactie Management Career
Redactie Management Career

Management Career (MMC) is het online platform voor management executives & business leaders in Nederland met up-to-date informatie over finance & accounting, strategische management, hrm, bedrijfskunde, management & leadership en ICT & CRM. U vindt op dit platform belangrijke trends en ontwikkelingen binnen de genoemde vakgebieden, relevante carriers-informatie, actuele kennis en inzichten en agenda-informatie over events, bijeenkomsten en opleidingen.

Management Career Nieuwsupdate