Over ManagementCareer

Management Career (MMC) is het online platform voor management executives & business leaders in Nederland met up-to-date informatie over finance & accounting, strategische management, hrm, bedrijfskunde, management & leadership en ICT & CRM. U vindt op dit platform belangrijke trends en ontwikkelingen binnen de genoemde vakgebieden, relevante carriers-informatie, actuele kennis en inzichten en informatie over cursussen, bijeenkomsten en opleidingen. U kunt lid worden van de MMC community door u te abonneren op een van onderstaande social media channels.


Blogplatform ManagementCareer.nl

Als u onze wekelijkse nieuwsupdate wilt ontvangen, dan kunt u dat hieronder aangeven bij Management Career newsletter of door ons te mailen op [email protected] MMC Blog : online kennisplatform voor management executives & business leaders in Nederland met up-to-date management informatie. Twitter : updates en recente artikelen over allerhande relevante management thema’s. Facebook : berichten en het laatste nieuws over management & leadership issues. Newsletter: Wekelijkse newsupdate met informatie over management & leadership. Downloadplaza:  sectie met relevante gratis white papers over diverse management topics.


Cursusplatform MMC Last Minutes

MMC exploiteert een cursusplatform waarop met hoge kortingen cursussen geboekt kunnen worden met een unieke startgarantie. Het unieke zit hem erin dat cursussen pas worden aangeboden op het moment dat de opleider een kritiek punt heeft bereikt. Dit is het punt waarop de cursus voldoende cursisten heeft bereikt waardoor deze met zekerheid door kan gaan. Elke volgende cursist geeft vervolgens extra marge voor de opleider ongeacht het bedrag wat wordt betaald voor de cursus. Hierdoor kunnen cursussen met aantrekkelijke kortingen worden aangeboden. Het onafhankelijke MMC-platform is verder kosteloos te gebruiken. Het geeft naast de kortingen, werkgevers en werknemers een compleet overzicht van het aanbod en de mogelijkheid dit vergelijken. Tevens zijn er mogelijkheden om de beste incompany deals te verkrijgen.


Contact

MMC is een initiatief van Utrecht Business School, Inbound Media en Jongens van de Media. Met een 10-tal redactieleden, marketeers, een accountmanager en een almaar uitbreidend bloggernetwerk, runnen wij sinds begin 2013 MCC Management Career. Heeft u vragen of wilt u voor ons bloggen? Dan horen we dat graag. Neem contact met ons op via: [email protected] of 030-2270497.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.